Dy perspektiva: Terreni i mediave në Kosovë’ me gazetarët Daniela Tomašević dhe Urall Boshnjaku

Dy perspektiva: Terreni i mediave në Kosovë’ me gazetarët Daniela Tomašević dhe Urall Boshnjaku

Daniela Tomašević nga Radio Kontakt Plus dhe Urall Boshnjaku nga Mitropol ndajnë perspektivat e tyre mbi punën e mediave në Kosovë. Në videon tonë “Dy këndvështrime”, ata zhyten në kompleksitetet e raportimit në një mjedis sfidues nga dy gazetarë të shquar kosovarë.

Dy zëra, Një histori. Shikoni videon e plotë:

Transformimi i jetës në komunitetin tonë